www.idlingeri.dk ejes af ID lingeri cvr nr 34985073, Allehelgensgade 7, 4000 Roskilde, tlf 46366301, butik@idlingeri.dk

BESTILLING OG LEVERING

Vi sender altid din pakke afsted fra butikken hurtigst muligt. Hvis vi har varen i butikken, bestræber vi os på at sende din pakke afsted samme dag som vi modtager ordren. Vi kan dog have op til 10 hverdages leveringstid fra vi modtager din ordre. Og det er der en god forklaring på:
Årsagen til den lange leveringstid er, at vi kan have andre varer på vores hjemmeside, end i vores fysiske butik i Roskilde. Dette har vi valgt for at give dig så bredt et udvalg som overhovedet muligt. På den måde kan vi nå at bestille en vare hjem fra vores leverandører, hvis det fx ikke er en størrelse eller farve vi har i butikken, når du bestiller.

Vores butik ligger i Roskilde, så hvis du har mulighed for det, er det selvfølgelig også muligt at hente dine varer i butikken. Vi giver dig besked når varen ligger klar i butikken.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi en ordrebekræftelse på mail, så du ved at vi har modtaget din ordre.

LEVERINGSOMKOSTNINGER

Hvis du selv afhenter dine varer i butikken er det naturligvis uden leveringsomkostninger for dig.

Hvis du ønsker at modtage varerne med PostNord eller GLS, pakkeboks er der gratis fragt. Ønsker du hjemmelevering se priserne når du tjekker ud. Der kommer ikke andre gebyrer på din ordre, heller ikke ved betaling med kort.

Fragten gælder forsendelser i hele Danmark.

BETALING

Vi tager selvfølgelig dankort, men derudover Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Mobilepay.
Vi tager ikke gebyr for betaling med betalingskort.
Kortbetaling sker altid via en krypteret forbindelse, og vi har aldrig mulighed for at trække flere penge end det beløb du har lavet ordren på.
Vi trækker først dine penge, når vi har sendt den sidste vare på din bestilling.

FORTRYDELSESRET

Vi håber at du til enhver tid gør brug af at ringe eller skrive til os, hvis du er den mindste smule i tvivl om den vare du har købt. Vi svarer på telefonen 46366301 eller på mail butik@idlingeri.dk i vores almindelige butiksåbningstid. Hvis vi har meget travlt, og ikke tager vi telefonen, ringer vi gerne tilbage når vi kan se det nummer du har ringet fra. Vi svarer på mail senest dagen efter du har sendt din besked alle dage bortset fra søndage og mandage.

Det er altid svært at købe varer på nettet, hvis man ikke kender pasformen eller farven i virkeligheden.

Ofte kan en forkert bh skyldes enten en forkert pasform eller en forkert størrelse. I dette tilfælde kan vi ofte guide dig over telefonen, så du kan få lige præcis det du efterspørger. Så lad os tage en snak inden du sender varen retur til os, hvis du føler behov for det.

Men som forbruger har du selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller fået besked på den ligger i pakkeboksen.. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til os på butik@idlingeri.dk

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Returnering af ordre kan ske via dette link

 https://return.shipmondo.com/idlingeri

Du skal bruge dit ordre nr. og email.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Alle varer skal være i samme stand som ved modtagelse og alle mærker, tags skal stadig sidde på varen. Vi tager ikke varer retur, der lugter af røg, parfume eller på anden måde gør varen i ringere stand.
Vi anbefaler i den forbindelse, at du prøver trusserne uden på dine egne trusser.
Vi anbefaler desuden, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det medfører at vi ikke refunderer beløbet.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Gør du brug af vores returlabel fratrækker vi kr. 49 fra beløbet.

Tilbagebetaling af returnerede varer sker indenfor 10 hverdage.

Varen sendes til:

ID lingeri
Allehelgensgade 7
4000 Roskilde

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

VEDRØRENDE JULEGAVER

Vi bytter alle julegaver til og med d. 10. januar.

Kontakt os endelig hvis du ønsker hjælp til bytning, er i tvivl om størrelser, eller bare ønsker en god ide, eller et godt råd, så du rammer årets bedste julegave – mange ting kan skaffes, så bare spørg:-)

Mail butik@idlingeri.dk

Tlf. 46366301 – Vi kan være optaget i travlheden, men vi forsøger at ringe tilbage

Da vi ikke kan have alle varer og størrelser på lager, så bestiller vi nogle ting hjem fra vores leverandører. Hvis du skal være sikker på en helt bestemt vare, så er seneste bestilling d 10 december.

Men alle de varer vi har i butikken, kan bestilles på webshoppen helt til den 2O. december, og stadig nå at komme frem til jul.

Rigtig glædelig jul:-)

Julegaver
Ved køb af julegaver – uanset om gaven er købt allerede i november – så har du en fortrydelsesret helt frem til 10. januar året efter.

Med i din pakke ligger en returseddel du kan udfylde, og sende med retur til os. Det vigtigste er at vi får ordrenummeret, så vi ved hvem pakken tilhører.

Bytte
Hvis du ønsker at bytte til en anden vare. Beder vi dig sende din vare retur og lave en ny ordre.

Du er også altid velkommen til at komme ind i vores butik og bytte varen.

Hvis du ønsker pengene retur, men kommer ind i butikken og afleverer varerne, er vi dog nødt til at give dig pengene retur på det kort, som du har købt varerne med. 

REKLAMATIONSRET

Du har naturligvis 2 års reklamationsret iflg købeloven. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder, hvis der er fabrikationsfejl eller materialefejl. Det er vigtigt at skaden ikke er sket ved fejlagtig brug eller behandling af varen.

Du kan sende varen retur til os, sammen med kvitteringen og en forklaring på hvad der er sket og hvordan den er blevet vasket. Hvis du er i tvivl om noget, så ring endelig og få en snak med os, eller kom ind forbi butikken, hvis du har mulighed for det.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger ved at sende varen retur.

COPYRIGHT

Billeder fra websitet må ikke sælges, videregives, kopieres eller lign, med mindre andet er aftalt med IDlingeri.dk Billeder, tekst og design tilhører ID lingeri, samt samarbejdspartnere til ID lingeri.

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos ID lingeri ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på idlingeri.dk er ID lingeri ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: Butik@idlingeri.dk

Konto hos IDlingeri.dk
Du kan roligt oprette konto hos IDlingeri.dk ID lingeri bruger kun dine oplysninger ved misbrug. Her forbeholder ID lingeri sig retten til at annullere din ordre og/eller lukke din konto. Har du valgt at modtage nyhedsbreve fra ID lingeri, accepterer du at modtage nyheder, tilbud og andet, det kan have interesse for dig som kunde hos ID lingeri.

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på Butik@idlingeri.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28.01-2020